Web Analytics Made Easy - Statcounter

ربیعی گفت : جمهوری اسلامی ایران اشتیاقی برای توجه به سیاست های حزبی و داخلی در آمریکا ندارد. ما آمریکا را به عنوان کشور که صرف نظر از احزابی که دولت تشکیل می دهند، می بینیم؛ کشوری که مسئولیت های بین المللی دارد و باید به تعهداتش پایبند باشد و مانند یک کشور عادی و عضوی از جامعه بین المللی رفتار کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا،با توجه به مثبت اعلام شدن تست اولیه دکتر ربیعی، دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور و سخنگوی دولت و در راستای اطلاع‌رسانی مسئولانه، سوالات این هفته خبرنگاران به صورت مکتوب پاسخ داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ربیعی در پاسخ به سوال ایران پرس مبنی بر اینکه روزنامه واشنگتن پست مطلبی نوشته است : "سیاست فشار حداکثری ترامپ ضد ایران شکست خورده و آمریکا نتوانست تهران را به میز مذاکره بکشاند."  همزمان وزیر خارجه آمریکا مدعی شده، فقط به کارگیری سیاست قدرت در برابر ایران جواب می‌دهد. پاسخ شما به ادعای آقای پمپئو چیست و واقعیت ناکامی آمریکا را در برابر ایران را بیان بفرمایید؟ آیا با توجه به عملکرد دولتهای مختلف در آمریکا درقبال ایران در 40 سال گذشته که از هیچ خصومتی ضد ملت ایران کوتاهی نکردند، ارزیابی شما از برنامه حزب دموکرات آمریکا برای انتخابات پیشرو ریاست جمهوری این کشور چیست که در این برنامه بر بازگشت آمریکا به برجام و ادامه دیپلماسی تاکید شده است گفت: متاسفانه دولت آمریکا مدت هاست که شنوایایی و بینایی خود را از دست داده و نه قادر به شنیدن نظر کارشناسان آمریکایی است و نه می تواند واقعیت های ایران را ببینید.با هر معیاری، سیاست فشار حداکثری شکست خورده و وزیر امور خارجه آمریکا همچنان در حال ارائه اطلاعات غلط به رئیس جمهور آمریکاست. پومپئو مصمم است که رئیس اش را فریب بدهد و این همان کاری بود که جان بولتون به مدت یکسال انجام می داد. ما هیچ عجله ای برای اعتراف آمریکا به شکست نداریم. آنها می توانند تا هر زمان که مایل باشند، به مسیر اشتباه ادامه بدهند، امریکا را منزوی کنند و هزینه آن را در معادالت جهانی بپردازند.

او‌در ادامه گفت: درباره برنامه حزب دموکرات که به تازگی انتشار یافته، اعتقاد داریم که یک گام کوچک ولی مثبت در شناخت واقعیت های ایران است اما هنوز جاه طلبانه است. در مجموع، ما اهمیتی به جملاتی که بر روی کاغذ نقش می بندند، نمی دهیم و منتظر گام های عملی هستیم که هدف از آن تصحیح و جبران اشتباهات گذشته است.

ربیعی گفت : جمهوری اسلامی ایران اشتیاقی برای توجه به سیاست های حزبی و داخلی در آمریکا ندارد. ما آمریکا را به عنوان کشور که صرف نظر از احزابی که دولت تشکیل می دهند، می بینیم؛ کشوری که مسئولیت های بین المللی دارد و باید به تعهداتش پایبند باشد و مانند یک کشور عادی و عضوی از جامعه بین المللی رفتار کند.

او در سوال خبرگزاری دانشجو در رابطه با  واگذاریه هپکوبه تأمین اجتماعی طی چه فرایندی صورت گرفت؟ بر اساس چه برنامه ای هیات وزیران به این تصمیم رسید؟ گفت: موضوع واگذاری شرکت هپکو به تامین اجتماعی با چند هدف صورت گرفته است. دولت مکلف است در اجرای بند " و " تبصره " ۲" قانون بودجه سال ۹۹ کل کشور و همچنین ماده ۱۲ قانون برنامه ششم توسعه " نسبت به تادیه بدهی های حسابرسی شده خود به سازمان تامین اجتماعی از محل واگذاری سهام قابل واگذاری دولت در قالب قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و اصالحات بعدی آن اقدام نماید"

او گفت: مجموعه واگذاری سهام ها به نحوی صورت گرفت که سازمان تامین اجتماعی وارد بنگاهداری جدید نشده و بیشتر به امر سهامداری بپردازد. خوشبختانه با این اقدام زمینه همسان سازی مستمری حقوق بازنشستگان نیز صورت گرفت.در میان این واگذاری ها مجموعا ۵۵ درصد از سهام شرکت هپکو ، جمعا به ارزش تقریبی ۳۲۰ هزار میلیارد ریال به سازمان تامین اجتماعی واگذار شد.

ربیعی مطرح کرد:این واگذاری علاوه بر اینکه بر اساس ماده قانونی ذکر شده صورت گرفته از جنبه دیگری نشانگر نگاه حامیانه دولت به کارگران عزیز هپکو بوده است.در جلسات متعددی که خود من با تشکل های مختلف هپکو و تعدادی از کارگران در طول سالهای قبل داشتم نگرانی از تعطیل شدن کارخانه در میان آنها وجود داشت و به نحوی خواستار یک مدیریت باثبات که بتواند مدتی با نگاه سازنده برای سرپا نگه داشتن هپکو برنامه ریزی نماید، بودم. این وعده از آن روز به کارگران داده شد.

سخنگوی دولت گفت:مدتی هم کارخانه در اختیار هیات سه نفره قرار گرفت. بنابراین جهت‌گیری دولت، احترام به دلشوره کارگران و امکان سرمایه گذاری برای بازسازی، سرپانگه‌داشتن و به روز کردن این کارخانه است تا امکان تصمیم‌گیری اطمینان بخش برای مدیریت آن فراهم شود.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوال خبرگزاری صدا و سیما که پرسید باتوجه به سخنان روز شنبه رئیس جمهور جزئیات تمهیدات بهداشتی ایام محرم چیست؟  گفت:مراسم ماه محرم متفاوت از یک نماز جمعه یا جماعت و شب‌های احیا است. فشردگی جمعیت در عزاداری‌ها تصمیم‌گیری با تامل بیشتر را می‌طلبد و همکاران من در وزارت بهداشت بررسی‌های لازم را انجام داده و در خصوص پروتکل بهداشتی عزاداری‌ها اظهار نظر کرده‌اند.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوال خبرگزاری تیما انگلیس که پرسید لطفاکمی درباره نامه اخیر آقای روحانی به پوتین و اینکه مذاکرات ظریف - پوتین تا چه اندازه ثمربخش بوده است، توضیح دهید؟ مطرح کرد:ایران و روسیه منافع و نگرانی های مشترک فراوانی دارند که لازمه رسیدگی به آنها، ارتباط مستمر میان مقامات دو کشور است. این نامه نیز در ادامه هماهنگی های طرفین درباره این مسائل و آینده همکاری های ایران و روسیه بود. زمانی که ایالت متحده دشمنی بی سابقه ای را با ملت ایران و روسیه در زمینه های گوناگون در پیش گرفته، تبادل ایده میان روسای جمهور امری طبیعی و به منظور تسریع در پیشرفت امور است. 

 او گفت: گاهی لازم است که بخشی از این هماهنگی ها در سطح وزرای خارجه صورت بگیرد و گاهی وارد شدن روسای جمهور ضروری است. سفر آقای ظریف همراه همراه با انتقال پیام رئیس جمهور به آقای پوتین، یک تلاش موفق دیپلماتیک در هر دو سطح مزبور بود.به طور کلی این سفر دو هدف داشت یکی در خصوص تلاش آمریکا برای ادامه محدودیت های تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران بود که لازم بود مجدداً مذاکراتی در سطوح عالی با فدراسیون روسیه صورت گیرد. هدف دیگر نیز تمدید قراردادی است که از بیست سال پیش با فدراسیون روسیه در همه زمینه ها داشته ایم. 

ربیعی مطرح کرد:این قرار داد در اسفند ۱۳۷۹ امضا شد و براساس همان قرار داد، مدت زمان این قرار داد ۱۰ ساله تعیین شد و  پس از پایان ۱۰ سال دوبار نیز  طی فواصل زمانی ۵ ساله تمدید شد. در روسیه گفتگوهایی صورت گرفته است تا این قرارداد به طور بلند مدت تری بین دو کشور بسته شود.

او در پاسخ به سوال شبکه خبر مبنی بر اینکه آخرین خبر از همکاری با چینی‌ها در حوزه‌های مختلف چیست؟ بیان کرد:سطح روابط ما با چین مشارکت جامع راهبردی است. این روابط برمبنای احترام متقابل و هم افزائی در همکاری جامع در حوزه های دوجانبه ،منطقه ای و بین المللی استوار است.دو کشور روابط دوستانه و سازنده خود را مبتنی بر منافع متقابل تعریف نموده اند و در توسعه روابط خود از کشورهای ثالث یا شرایط خاص اثر نمی پذیرند .علیرغم محدودیت های ناشی از بیماری کرونا دو کشور در همه زمینه ها با قوت در جریان است. 

او گفت: اگرمقصود همکاری در چارچوب سند توافق ۲۵ ساله در همکاری دو کشور است، باید توجه داشته باشیم که این سند هنوز مراحل نهایی خود را طی نکرده و مدتی طول خواهد کشید تا در دو کشور و بر اساس قوانین داخلی ایران و چین به یک سند رسمی و نهایی تبدیل شود. غیر از آن مورد، همکاری های ایران و چین طبق روال معمول انجام می شود.

ربیعی در پاسخ به سوال خبرگزاری میزان که پرسید با توجه به اینکه کره جنوبی در اقدامی خلاف عرف دیپلماتیک و قوانین بین المللی مبلغ ۸ میلیارد دلار از دارایی ملت ایران را بلوکه کرده است، با این حال در هفته اخیر شاهد احضار سفیر کشورمان از سوی وزارت خارجه کره جنوبی بودیم؛ توضیح بفرمایید آخرین اقدامات صورت گرفته در این زمینه چیست ؟ آیا گشایشی ایجاد شده است؟ گفت:جمهوری اسلامی ایران با توجه به وعده‌های داده شده از سوی طرف کره‌ای، بنا را بر آن گذاشته که آنها خود را متعهد به پاسخ به انتظارات به جای طرف ایرانی دانسته و در عملیاتی نمودن دسترسی و مکانیزم بهره برداری از منابع مالی ایران را تسریع می کنند، ولی متاسفانه در عمل چنین اتفاقی روی نداده است.

او گفت:همواره تاکید داشته ایم برای دسترسی به منابع مالی کشورمان در بانکهای کره جنوبی، این کشور می بایست همه روشهای قانونی را مورد توجه قرار دهد. لذا انتظار داریم کره جنوبی در رویه های غیرقانونی خود تجدید نظر و علاوه بر تسهیل در تجارت اقلام بشردوستانه، در عملیاتی نمودن سایر راهکارهای مورد مذاکره تعجیل نموده تا ملت ایران بتواند هرچه سریعتر با دستیابی به منابع مالی خود بر مشکالت اقتصادی و بهداشتی ناشی از انتشار ویروس کرونا فائق آید.

 ربیعی مطرح کرد:درحال حاضر دولت ایران با به کارگیری همه راهکارهای سیاسی، حقوقی و بین المللی برای دسترسی به منابع ملت ایران تلاش خواهد کرد. علاوه بر دولت که پیگیر این موضوع است، نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز به دلیل حساسیت موضوع خواستار انجام اقدامات سریع به دلیل عدم همکاری کره جنوبی در دستیابی به این منابع مالی شده اند.یقیناً در صورت عدم انجام اقدامی در خور از سوی دولت کره جنوبی به منظور انتقال و یا بهره‌برداری از این منابع، پیگیری جدی تر اقدامات حقوقی آغاز شده را به دنبال خواهد داشت.

سخنگوی دولت گفت:ما از کانال های مختلف، انتقادها و انتظارات جمهوری اسلامی ایران را به کره جنوبی رسانده ایم و این تلاش ها تا زمان آزاد شدن پول های ایران ادامه خواهد داشت. رابطه ایران و کره جنوبی همواره در سطح قابل قبولی بوده و امیدواریم شاهد هیچ اقدامی که به این مناسبات آسیب می‌زند، نباشیم. بانک مرکزی و وزارت امور خارجه از نزدیک با مسئولان مرتبط در کره جنوبی در حال رایزنی هستند تا موانع آزادسازی این پول ها هرچه سریعتر برطرف شود و به محض دستیابی به نتایج نهایی، اطلاع رسانی خواهد شد.

در حال تکمیل

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سخنگوی دولت جمهوری اسلامی ایران پاسخ به سوال سوال خبرگزاری تامین اجتماعی کره جنوبی سخنگوی دولت بین المللی منابع مالی رئیس جمهور ملت ایران صورت گرفت دو کشور او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۳۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا - مصطفی خدابخشی؛ بیش از ۳۴ هزار نفر در طی هفت ماه گذشته بر اثر جنایات ضد بشری رژیم منحوس صهیونیستی علیه مردم نوار غزه جان خود را از دست دادند. شقاوتی که هم اکنون آتشش به جان فضا‌های علمی جهان افتاده تا سکوت منبعث از تهدید و ارعاب نهاد‌های قدرت در دانشگاه‌ها شکسته و بسیاری از دانشجویان یک صدا از غرب آسیا تا قلب کالیفرنیا علیه صهیونیسم و جنایات آنان فریاد سر دهند.

با بالا گرفتن سطح اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا حالا مواجهه با دانشجویان معترض که تا پیش از این با اقدامات خشونت آمیز پلیس این کشور برای خفه کردن گفتمان آکادمیک در خصوص پایمال شدن حقوق بشر رو به رو بودند به شکل جدیدی در حال رخ نمایی است. تهدیداتی از جمله اخراج از دانشگاه و عدم استخدام که از آنها می‌توان به عنوان گزینه‌هایی قهری برای به سکوت کشاندن دانشجویان توسط نهاد‌های امنیتی آمریکا نام برد.

همزمان با انتشار اخبار مربوط به این رویکرد جدید از سوی سیاست مداران آمریکایی ندای آزادی خواهی دانشجویان آمریکایی به دانشگاه‌های ایران رسیده، آوایی که نشان می‌دهد که دیگر مساله فلسطین تنها دغدغه جهان اسلام نیست بلکه به عنوان مهمترین موضوع در جهان مبدل شده و از هر گوشه ندای حمایت از حق مسلم فلسطینیان به گوش می‌رسد. بر همین اساس بیش از سیزده دانشگاه ایران اعلام کرده اند که آمادگی جذب دانشجویان آمریکایی تعلیق شده در پی حوادث این روز‌های فضای دانشگاهی این کشور را دارند.

اولین فراخوان در این خصوص از دانشگاه شیراز که یکی از دانشگاه‌های برتر کشور است، صادر شد. در همین خصوص محمد موذنی رئیس این دانشگاه اعلام آمادگی کرد که دانشگاه شیراز دانشجویانی که به دلیل حمایت از فلسطین اخراج شده اند را بورسیه خواهد کرد.

در ادامه دانشگاه شهید بهشتی نیز با حمایت از دانشجویان اخراجی آمریکا به این حرکت پیوست و در همین خصوص سیدمحمود آقامیری، رئیس این دانشگاه گفت که دانشجویانی را که به دلیل اعتراض به عملکرد صهیونیست‌ها از دانشگاه‌های اروپا و آمریکا اخراج شده‌اند، پذیرش می‌کنیم.

بر اساس آنچیز که ریاست دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرده تمامی هزینه‌های مربوط به آموزش، خوابگاه و اسکان این دانشجویان به طور کامل از سوی دانشگاه تامین خواهد شد.

زنجیره حمایتی از دانشجویان آزادی خواه آمریکایی به دانشگاه رازی به عنوان یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جهان اسلام راه یافت. جایی که در آن محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه گفت: تمام استادان و دانشجویان اخراج شده وقایع اخیر آمریکا و حامیان مردم مظلوم فلسطین می‌توانند با هجرت به ایران اسلامی، تدریس و تحصیل خود را در این دانشگاه ادامه دهند.

دانشجویان حامی مردم مظلوم فلسطین که در روز‌های اخیر شجاعانه علیه رژیم جعلی اسرائیل به پا خاستند و از دانشگاه‌های آمریکا اخراج شده‌اند، می‌توانند با تخفیف کامل شهریه، در رشته مورد علاقه خود در دانشگاه رازی کرمانشاه به تحصیل بپردازند. استادان و دانشمندان دانشگاه‌های آمریکا نیز که در پی حمایت از مردم بی‌دفاع فلسطین و ابراز انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی از دانشگاه اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه رازی تدریس کنند.  

بعد تبدیل این حرکت به موجی فراگیر دیگر دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه علم و صنعت، جهاد دانشگاهی و ... نیز آمادگی خود برای پذیرش دانشجویان اخراجی از دانشگاه‌های آمریکا را اعلام کردند.

دانشگاه‌های برتر ایران با این حرکت یک پیام مهم برای دانشجویان آمریکایی که این روز‌ها مورد سرکوب شدید پلیس این کشور قرار گرفته اند مخابره کردند و آن چیزی نیست جز دفاع از آرمان صلح و عدالت. آرمانی که هم اکنون بیداری واقعی در فضای دانشگاهی جهان را رقم زده و دنیا را در خصوص وقایع غزه حساس کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روناک نون خ : یک جمله عجیب درباره ظاهرم دلم را شکست ... | در این مواقع چه واکنشی باید داشته باشیم؟
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • فرماندهی واحد، نیاز تحقق توسعه دریامحور است
  • (ویدئو) پخش اقامه نماز جماعت به امامت یک زن روی آنتن تلویزیون
  • رئیسی: از قیمت کالاها مطلع هستم /موشک جواب موشک است/عضو گروه و حزبی نیستم /ابربدهکاران بانکی که پچ‌پچ جلسات و محافل بود را علنی کردیم
  • پخش نماز جماعت به امامت یک زن در تلویزیون
  • ببینید | نماز جماعت بر عرشه ناو شهید ناظری سپاه
  • ببینید | اقدام خارج از عرف صداوسیما؛ پخش اقامه نماز جماعت به امامت یک زن روی آنتن تلویزیون
  • درگذشت امام جماعت مسجدی در اندونزی هنگام نماز صبح+ فیلم
  • اختتامیه نخستین جشنواره قلب شهر برگزار می‌شود